Kubinyi Sophie Miss Hungary 2022 döntő

Megosztom

Péter Arold

Pest megyéből A Miss Bikini 2022 királynője, Kubinyi Sophie a 10-es rajtszámmal indul a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.

A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

Kubinyi Sophienak hívnak, 22 éves vagyok, és Budapesten születtem.  Az egyetemen nemzetközi gazdálkodást tanultam, idén júliusban szereztem meg a diplomám. Terveim szerint mesterképzésre is fogok jelentkezni marketing szakon, angol nyelven. Nagyon érdekel a nyelvtanulás, ezért igyekszem minél több időmet erre fordítani. Szeretek megismerni új kultúrákat és hagyományokat, ha tehetném minden nap más nemzetiségű emberrel beszélgetnék. Nagy hangsúlyt fektetek az önfejlesztésre és a pozitív mentalitásra. Szabadidőmben szeretek olvasni, illetve babysitterkedem közeli ismerősöknek. Az álmom, hogy egyszer nekem is egy szép, nagy, és  egészséges családom lehessen, amelyben kiteljesedhetek. A sportolás a minden napjaim része, leginkább  a szabadban szeretek mozogni, de egy női alakformáló stúdióba is járok mellette.  A szépségipar egy új fejezet lenne az életemben, amiből szintén tanulni és fejlődni szeretnék

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük