Szilas lakópark kerítés

Elbontják, majd újjá építik a kerítést a Szilas lakóparknál

Megosztom

A Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot.

a Budapest XV. kerületi Szilas lakópark mentén a meglévő rossz állapotú acélkerítés elbontását, és helyette megjelenésében egységes, építészetileg környezethez illő, rendezett külső képet mutató, új kerítés építését tervezi a bontandó kerítés nyomvonalában.

Forrás Google

A meglévő Pólus Center felől lévő tömör acéllemezes kerítés (összesen kb. 280 méter) állapota felújításra már nem alkalmas, így a bontása mindenképp indokolt. Az újonnan építendő, előregyártott betonelemekből álló, „To-Ba” típusú kerítés tömör felületű, törtfehér színű, téglány mintázatú és két méter magas lesz. A kerítés közelében lévő fák megelőző ritkítása, lomb visszavágása szükségszerű. Fontos, hogy a Pólus Center felé a gyalogos átjárás továbbra is biztosítva lesz!

A kivitelezést az Mpiima Építőipari Kft. végzi.

  • Várható kezdési időpont: 2022. augusztus 22.;
  • a kivitelezés várható befejezése: 2022. október második fele.

A kerítés ezen szakaszának cseréje, felújítása több évre visszamenőleg ígéret volt, amelyet most az Önkormányzat teljesít.

Az Önkormányzat éri a tisztelt Szilas parki Lakóközösség lakóinak a kerítésbontás és -építés ideje alatti megértő türelmét!

Kérik továbbá a gépkocsival rendelkező tisztelt lakókat, hogy a kivitelező aktuális felhívásának megfelelően a parkolásukat az érintett területen ideiglenesen máshol megoldani.

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    on 2024.04.17. at 15:38

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    on 2024.04.16. at 07:30

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Duguláselhárítás Budapest
    on 2024.04.15. at 13:42

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Házikedvenceink veszélyben?
    on 2024.04.13. at 06:10

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Ágyi poloska irtás
    on 2024.04.03. at 10:31

    Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is megterheli az ágyi poloska irtás költsége. The post Ágyi poloska irtás appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük