Mi ez a hiszti?

Megosztom

Arold Péter

A csepeli önkormányzat a Demokratikus Koalíció (DK) hétvégi, csepeli család napnak nevezett programjával kapcsolatban az alábbi közleményt adja ki.

Politikai pártok számos alkalommal tartottak és tarthatnak a jövőben is politikai rendezvényeket feltéve, ha betartják a jogszabályokat. A gyülekezési jog alapján mindenkinek joga van a demokrácia eszközeit használni, a szabályok mentén.
A DK azonban nem kívánta betartani ezeket, így végül a Daru-dombon tartották meg azt a családi napnak nevezett politikai eseményt, ahol Gyurcsány Ferenc és a DK-s politikusok gyakorlatilag a családokat felhasználva kampányoltak a csepeli gyereknek. Ráadásul a helyszínről a csepeli önkormányzat semmilyen előzetes tájékoztatást nem kapott.
A csepeli önkormányzat szervezésében rengeteg igazi családi program található a kerületben, ahová – a DK „családi” hétvégéjével szemben – pártállástól függetlenül és politikai kortesbeszédek nélkül mindenkit várnak szeretettel a jövőben is.
Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata

Kedves Önkormányzat. Neked nem az a problémád. hogy hol tartották, hanem az, hogy nem az Önkormányzat tartotta.

Bővebb ismeretanyag a kedves olvasóknak itt a DK honlapjáról Csepelről és az ott uralkodó helyzetről

Borbély Lénárd szerint csak a fideszeseket illeti meg a csepeli Kis-Duna-part, ezért politikai alapon tiltotta be a DK csepeli családi napját – Akkor mostantól az adókat is csak a fideszesek fizetik, ugye?

A Demokratikus Koalíció közössége pár nap leforgása alatt az ország mintegy 70 pontján tart szeptemberiálisokat, hogy a DK-sok mindenütt helyben, a saját lakóhelyük közelében találkozhassanak egymással. Ezek közé tartozik a mai csepeli szeptemberiális, a DK családi napja is, amit most Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere próbál betiltani.

 Borbély Lénard nem is kertelt tovább, a Facebook-oldalán nyíltan beismerte, hogy politikai alapon akarja betiltani és ellehetetleníteni a DK családi napját, a csepeli szeptemberiálist. 

Borbély Lénárd szerint a csepeli DK-sokat nem illeti meg a Kis-Duna-part, mert ha valaki nem fideszes, akkor az csepeli sem lehet. Azt a polgármester egyelőre még nem merte kimondani, hogy aki nem fideszes, az nem is ember, de ismerjük az ilyen diktatúrákat, a végkövetkeztetés mindig ez.

A Demokratikus Koalíció szerint ez világos bizonyítéka annak, hogy Borbély Lénárd nem a csepeliek polgármestere, hanem a Fidesz helytartója Csepelen. A DK szerint ha a DK-sokat nem illeti meg a Kis-Duna-part vagy bármi más, ami a fideszes csepelieket igen, akkor mostantól ne merészeljen egyetlen nem fideszes csepelitől sem bármilyen adót szedni. Ne egyen nem fideszes pék által sütött kenyeret, ne járjon nem fideszes munkások által épített úton, ne használja a Kis-Duna-partot, amit a csepeliek akkor építettek ki, amikor még nem is volt Fidesz, és legfőképpen: ne nevezze magát csepeli polgármesternek, mert saját bevallása szerint sem a csepeliek polgármestere!


Barkóczi Balázs

Csepeli magazin XXI. kerület Csepel közéleti magazinja

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  by csepel on 2024.05.09. at 16:03

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • Terelések, lezárások Budapesten
  by csepel on 2024.05.08. at 06:42

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • Rágcsálók okozta károk
  by csepel on 2024.05.02. at 16:12

  A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A károk széles The post Rágcsálók okozta károk appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész
  by csepel on 2024.05.02. at 10:46

  Molnár Bertalant, az angolozz.hu nyelvoktató portál tulajdonosát és vezető fejlesztőjét kérdeztük a „Színes angol-magyar példamondatok” című nyelvkönyvről, amely az első The post „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • Angolozz.hu
  by csepel on 2024.04.17. at 15:39

  Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük