Budavár – Bárczy-díjat kapott Bajkó Judit, a Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatója

Megosztom

A budapesti városvezetés minden évben pedagógusnap alkalmából díjjal köszönti azokat a fővárosi tanárokat, óvodapedagógusokat, intézményvezetőket, akik kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, és ezzel a főváros fejlődéséhez is.

V. Naszályi Márta polgármester javaslatára idén a Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatója, Bajkó Judit is díjat kapott, akinek ezúton is gratulálunk. Köszönjük az alázatát és a kemény munkáját, amelynek köszönhetően az I. kerületi gimnázium Magyarország legjobb középiskolái közé tartozik.

Budavári magazin I. kerület Budavár közéleti magazinja

  • Voks 2024
    by budavarihirek on 2024.04.21. at 22:18

    ÁRENDÁS MÓNIKAMi Hazánk BAKK MAGDOLNA fényképeSzolidaritásLokálpatrióták7Helló Pesterzsébetiek BÖRÖCZ LÁSZLÓFIDESZ-KDNP DR. NÁNÁSINÉ ABONYI GYÖNGYIMKKP VÁRADINÉ NASZÁLYI MÁRTA Várunk EgyesületDKMSZPPárbeszéd- ZÖLDEKMomentumMMN Szavazni szeretnél? Megteheted Facebook oldalunkon The post Voks 2024 appeared first on Budavári magazin I. kerület.

  • Angolozz.hu
    by budavarihirek on 2024.04.17. at 15:40

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Budavári magazin I. kerület.

  • Feszült légkör tanulságos „vita”
    by budavarihirek on 2024.04.16. at 18:43

    Az ATV Voks 2024 vendége volt ma kerületünk jelenlegi polgármestere és fideszes kihívója. A várt hozzáállás volt látható a kormány részéről támogatott kihívótól. Érdemes a jelölt úr az Árukeresővel kapcsolatba The post Feszült légkör tanulságos „vita” appeared first on Budavári magazin I. kerület.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by budavarihirek on 2024.04.16. at 07:32

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. https://youtu.be/C9u3UPBDE9Y Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Budavári magazin I. kerület.

  • Vitatkoztak, fegyvert fogott és lőtt
    by budavarihirek on 2024.04.16. at 07:03

    Mint arról korábban a police.hu hírt adott, 2024. április 12-én kora este egy 56 éves férfi összevitatkozott 64 éves ismerősével egy Komádi mellett található telephelyen. Szó szót követett, dulakodni kezdtek, majd a The post Vitatkoztak, fegyvert fogott és lőtt appeared first on Budavári magazin I. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük