Budapest — 2022.08.15. at 11:47

 Budavár – Bárczy-díjat kapott Bajkó Judit, a Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatója

A budapesti városvezetés minden évben pedagógusnap alkalmából díjjal köszönti azokat a fővárosi tanárokat, óvodapedagógusokat, intézményvezetőket, akik kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, és ezzel a főváros fejlődéséhez is.

V. Naszályi Márta polgármester javaslatára idén a Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatója, Bajkó Judit is díjat kapott, akinek ezúton is gratulálunk. Köszönjük az alázatát és a kemény munkáját, amelynek köszönhetően az I. kerületi gimnázium Magyarország legjobb középiskolái közé tartozik.

Budavári közélet Az I. kerület közéleti magazinja

 • Tervezzük együtt a Vérmezőt!
  by budavarihirek on 2022.09.29. at 12:55

  Gyakran látogatja a Vérmezőt és van véleménye a park zöld jövőjével kapcsolatban? Van ötlete, hogy hogyan lehetne megújítani a Vérmezőt? Szeretné elmondani, hogy mit kell megőrizni és mi az, ami hiányzik a parkból? Ha igen, akkor jöjjön el a négy alkalmas közösségi tervezésre! A Vérmező kerületünk egyik legnagyobb közparkja, sok The post Tervezzük együtt a Vérmezőt! appeared first on Budavári közélet.

 • Tényleg a stressz miatt nem élhetünk addig, ameddig szeretnénk?
  by budavarihirek on 2022.09.29. at 11:06

  Mit csinálnál, ha kapnál plusz öt életévet? – kutatás A magyarok több mint fele heti 3 órát sem mozog, és csak minden 5. gondolja úgy, hogy tudatosan táplálkozik – derül ki az HonestFood reprezentatív felméréséből. Sokkal magasabb a vágyott életkor, mint amennyit a jelenlegi statisztikák szerint élhetünk. A nők negyede, The post <strong>Tényleg a stressz miatt nem élhetünk addig, ameddig szeretnénk?</strong> appeared first on Budavári közélet.

 • Kedves Kerületiek!
  by budavarihirek on 2022.09.15. at 13:02

  Új szakaszba lépett a Szentháromság tér megújítása: a szakmai zsűri már kiválasztotta a nyertes tervezőcsapatot. A díjazott pályamunka azonban még messze nem a tér végleges kinézetét tükrözi. A tervezés valójában csak most kezdődik! Ehhez pedig szükségünk van az Önök véleményére is! A szakmai zsűri a fődíjas pályamunkán kívül még hármat The post Kedves Kerületiek! appeared first on Budavári közélet.

 • Nemzeti Hauszmann Program
  by budavarihirek on 2022.09.13. at 15:17

  A Várkert Bazár felújításával kezdődött a Budai Várnegyed átfogó rekonstrukciója, amely a Nemzeti Hauszmann Programban csúcsosodik ki. A projekt során főként az 1945-ben megsemmisült vagy az azt követően lebontott történelmi épületeket rekonstruálják – többek között a Lovardát, a Honvéd Főparancsnokságot és a József Főhercegi Palotát -, valamint politikai intézményeket költöztetnek The post Nemzeti Hauszmann Program appeared first on Budavári közélet.

 • V. Naszály nagy bajban
  by budavarihirek on 2022.09.12. at 16:14

  Arold Péter Szóval az I. kerületben kormány párti képviselő került be Fazekas Csilla személyében. Ez nagy fegyvertény lehet, mert Viktor máris gratulált neki, Danika pedig hozta a szokásos “riporter” formáját, kb. havi 400 ezerért. A történet: …Időközben azonban két, a Jobbikból kivált képviselő elkezdett együtt szavazni a Fidesszel, majd kivált The post V. Naszály nagy bajban appeared first on Budavári közélet.

Hozzászólok a Facebookon
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x