Budavár – Bárczy-díjat kapott Bajkó Judit, a Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatója

Megosztom

A budapesti városvezetés minden évben pedagógusnap alkalmából díjjal köszönti azokat a fővárosi tanárokat, óvodapedagógusokat, intézményvezetőket, akik kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, és ezzel a főváros fejlődéséhez is.

V. Naszályi Márta polgármester javaslatára idén a Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatója, Bajkó Judit is díjat kapott, akinek ezúton is gratulálunk. Köszönjük az alázatát és a kemény munkáját, amelynek köszönhetően az I. kerületi gimnázium Magyarország legjobb középiskolái közé tartozik.

Budavári magazin I. kerület Budavár közéleti magazinja

 • Budavár költségvetése
  by budavarihirek on 2024.05.28. at 19:47

  Képviselőként évekig harcoltam azért, hogy az önkormányzat működése átlátható legyen. Amikor az I. kerületiek bizalmából polgármesterré váltam, az volt egyik kiemelt célom, hogy minél átláthatóbbá tegyük – a korábbi vezetés The post Budavár költségvetése appeared first on Budavári magazin I. kerület.

 • Mire érdemes odafigyelni egy Pergola esetében?
  by budavarihirek on 2024.05.28. at 19:38

  Egy pergola élettartama miatt fontos szempontokat kell figyelembe venni, hiszen nap mint nap fogunk alatta kellemes órákat eltölteni. Most néhány fontos gondolatot osztunk meg veletek egy jó pergoláról: A jó The post Mire érdemes odafigyelni egy Pergola esetében? appeared first on Budavári magazin I. kerület.

 • Darázs irtás tavasszal: 8 kérdés és válasz
  by budavarihirek on 2024.05.10. at 20:30

  Itt a tavasz, éled a természet! Egy kert, ha szépen karban van tartva, akkor mindig élő, lélegző terület, többek közt azért, mert a növények mellett izgő-mozgó élőlények is benépesítik, elsősorban The post Darázs irtás tavasszal: 8 kérdés és válasz appeared first on Budavári magazin I. kerület.

 • Terelések, lezárások Budapesten
  by budavarihirek on 2024.05.08. at 06:42

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása alapján május 8-tól 10-ig, szerda estétől péntek délutánig ideiglenes forgalomkorlátozásokra The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Budavári magazin I. kerület.

 • Rágcsálók okozta károk
  by budavarihirek on 2024.05.02. at 16:12

  A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A károk széles körét érinthetik, beleértve a fizikai károsodásokat, egészségügyi problémákat és gazdasági The post Rágcsálók okozta károk appeared first on Budavári magazin I. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük