Szóval ez már tragikomédia

Megosztom

Néhány napja már csak a magánszemélyek tankolhatnak hatósági áron Magyarországon. Ezt akár meg is lehetne érteni, de kamu ez az egész.

A Mol gyakorlatilag az összes magyar benzinkútnak szállít, így az OMV-nek és a Shellnek is, persze inkább a saját kútjait helyezi előtérbe. Oké. Ma Budapesten volt intézni valóm, így beültem az autóba, megnéztem mennyi benne a benya és úgy döntöttem a fővárosig elég lesz.

Azért is hirdetünk!

Felérve a Nagy Almába Óbuda felé vettem az irányt és jó néhány kutat kihagyva a Mozaik utcához közel lévő Mol kútnál álltam be. Gondoltam Mol kút, forgalmas kút, csak van 95-ös. A kutas pacák vigyorogva mondja, nincs E5-ös. E 10-es nyugodtan, mert abból dögivel.

Ez van. amúgy sem szoktam szinte soha 5 ezernél többet tankolni, az elég arra a fel-le menetelre. Mivel azért már porzott a tank, beleeresztettem 6036 forintért 100-ast. Kibírom, nem járok sokat autóval, a vonatot preferálom, ha nem autós a történet.

De nem is ez a lényeg. Ami már tragikomédia, hogy mivel sok Facebook csoportban vagyok nyomolvasó, látom. Ott osztják meg, hogy mikor melyik kúthoz fordult be az OMV-s tartály kocsi, most éppen a Mol- nál van már 95-ös benzin.

Basszus! Hol élünk?

Mondjátok meg nekem. A Lajtán túl is így sasolják a Facebookot, hová érkezett benzin? Vagy ez már a Mad Max?

Szóval ugye ahogy a filmben is mondja Ford Fairlaine

Eszem faszom megáll!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük