Esztétikus középsziget épül a pestújhelyi csomópontban

Megosztom

Egy kellemes, „élő” középszigetté alakul a XV. kerület egyik legcsúfabb pontja.

Az ideiglenes forgalomtechnikai eszközök kihelyezését követően a bontási munkálatokkal úlius 13-án elkezdődik az Apolló utca–Thököly út csomópontban lévő középsziget felújítása.

A szigetet körbevevő útszegély és a rajta átvezető járda is megújul, elbontják a sziget aszfaltburkolatát, majd a ráhajtást megakadályozó elemek elhelyezésével, valamint növénytelepítéssel egy rendezett, esztétikus középszigetet alakítanak ki.

Az építési munka eredményeként reményeink szerint megszűnik az eddig gyakorlatilag hulladéklerakónak használt területen tapasztalható áldatlan állapot.

  • Az önkormányzati beruházás bruttó 15 492 462 forintból valósul meg.
  • A szerződéses befejezési határidő: 2022. szeptember 1. – azonban várhatóan a kivitelező augusztus első felére már elkészül az átépítéssel.

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

  • Rágcsálók okozta károk
    on 2024.05.02. at 11:39

    A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A károk széles The post Rágcsálók okozta károk appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész
    on 2024.05.02. at 10:44

    Molnár Bertalant, az angolozz.hu nyelvoktató portál tulajdonosát és vezető fejlesztőjét kérdeztük a „Színes angol-magyar példamondatok” című nyelvkönyvről, amely az első The post „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük