Esztétikus középsziget épül a pestújhelyi csomópontban

Megosztom

Egy kellemes, „élő” középszigetté alakul a XV. kerület egyik legcsúfabb pontja.

Az ideiglenes forgalomtechnikai eszközök kihelyezését követően a bontási munkálatokkal úlius 13-án elkezdődik az Apolló utca–Thököly út csomópontban lévő középsziget felújítása.

A szigetet körbevevő útszegély és a rajta átvezető járda is megújul, elbontják a sziget aszfaltburkolatát, majd a ráhajtást megakadályozó elemek elhelyezésével, valamint növénytelepítéssel egy rendezett, esztétikus középszigetet alakítanak ki.

Az építési munka eredményeként reményeink szerint megszűnik az eddig gyakorlatilag hulladéklerakónak használt területen tapasztalható áldatlan állapot.

  • Az önkormányzati beruházás bruttó 15 492 462 forintból valósul meg.
  • A szerződéses befejezési határidő: 2022. szeptember 1. – azonban várhatóan a kivitelező augusztus első felére már elkészül az átépítéssel.

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

  • A bicskei ügy nem elszigetelt eset
    by palotainfo on 2024.04.23. at 18:09

    Magyar Péter Facebook oldalán számolt be egy esetről, ami a kerület egyik nevelőotthonában történt. S bicskei rémálom nem egyedi eset The post A bicskei ügy nem elszigetelt eset appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Angolozz.hu
    on 2024.04.17. at 15:38

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük