Esztétikus középsziget épül a pestújhelyi csomópontban

Egy kellemes, „élő” középszigetté alakul a XV. kerület egyik legcsúfabb pontja.

Az ideiglenes forgalomtechnikai eszközök kihelyezését követően a bontási munkálatokkal úlius 13-án elkezdődik az Apolló utca–Thököly út csomópontban lévő középsziget felújítása.

A szigetet körbevevő útszegély és a rajta átvezető járda is megújul, elbontják a sziget aszfaltburkolatát, majd a ráhajtást megakadályozó elemek elhelyezésével, valamint növénytelepítéssel egy rendezett, esztétikus középszigetet alakítanak ki.

Az építési munka eredményeként reményeink szerint megszűnik az eddig gyakorlatilag hulladéklerakónak használt területen tapasztalható áldatlan állapot.

 • Az önkormányzati beruházás bruttó 15 492 462 forintból valósul meg.
 • A szerződéses befejezési határidő: 2022. szeptember 1. – azonban várhatóan a kivitelező augusztus első felére már elkészül az átépítéssel.

Palotai magazin Palota közéleti magazinja

 • Akkor most megyei, vagy vármegyei matricát vegyek?
  by palotainfo on 2023.01.28. at 21:12

  Eljött a matrica vásárlási láz és erősen gondolkodsz, hogy hogyan kérjed, vagy vedd meg meg online, melyik ér meg jobban. 2023-ban jelentősen drágultak egyes matricatípusok, elsősorban a havi és a heti útjogosultságok ára emelkedett. Így idén könnyen túlszaladhatsz egy éves országos e-matrica árán, ha gyakrabban tervezel messzebbi célpontokra autózni. Emiatt

 • Ágyi poloska irtás XV. kerület – Szponzorált tartalom
  by palotainfo on 2023.01.28. at 14:35

  Szponzorált tartalom SOS szolgáltatásunk keretében a megrendeléstől számítva 24 órán belül vállaljuk a munka kivitelezését, Budapesten és Pest megyében bárhová kiszállunk. Ha csípések borítják a testedet és ágyi poloskára gyanakodsz, a legjobb helyen jársz! Az ágyi poloskairtás szakértői vagyunk, több ezer megoldott esetszámmal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy neked

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments