Esztétikus középsziget épül a pestújhelyi csomópontban

Megosztom

Egy kellemes, „élő” középszigetté alakul a XV. kerület egyik legcsúfabb pontja.

Az ideiglenes forgalomtechnikai eszközök kihelyezését követően a bontási munkálatokkal úlius 13-án elkezdődik az Apolló utca–Thököly út csomópontban lévő középsziget felújítása.

A szigetet körbevevő útszegély és a rajta átvezető járda is megújul, elbontják a sziget aszfaltburkolatát, majd a ráhajtást megakadályozó elemek elhelyezésével, valamint növénytelepítéssel egy rendezett, esztétikus középszigetet alakítanak ki.

Az építési munka eredményeként reményeink szerint megszűnik az eddig gyakorlatilag hulladéklerakónak használt területen tapasztalható áldatlan állapot.

 • Az önkormányzati beruházás bruttó 15 492 462 forintból valósul meg.
 • A szerződéses befejezési határidő: 2022. szeptember 1. – azonban várhatóan a kivitelező augusztus első felére már elkészül az átépítéssel.

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

 • Angolozz.hu
  on 2024.04.17. at 15:38

  Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Tovább folyik az adok-kapok
  on 2024.04.16. at 07:30

  Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük