Szijjártó úr gólyái – Anyuka, apuka, gyerekek. Egy család

Megosztom

Gólya családnak nézte Szijjártó miniszter a négy kölyök gólyát, már ha híhetünk a hozzáértő kommenteknek.

Négy gólyát ábrázoló fotót tett fel Facebook oldalára, amivel a család szimbólumát szerette volna ábrázolni, ami már beteges vonzódás a vallásos dogmájukhoz, de, hogy a gólyák éppen a kölyök gólyák voltak a kommentekből derült ki.

Szíjártó kapott hideget, meleget.

Néhány odamondó

Ne zavarjon senkit, hogy a képen kizárólag a gyerekek vannak, szülők nélkül. Egy kis biológia (meg alapműveltség) korrepetálás, a gólyák csőre kb egy éves korukig fekete, az ivarérettséget meg olyan 3 éves koruk körül érik el. Szóval gratulálok, majdnem sikerült eltalálni.

Sajnos ez a gólyafészek nem a családot szimbolizálja, hanem a magukra maradt gyerekeket…. A szülők napestig távol vannak mert dolgoznak, a tanáraik meg felmondtak.

Azt tudja, Szijjártó úr, hogy a struccoknál a hímek nevelik fel a kicsiket. Az elefántoknál a tehén, a bikát elűzik, és magányosan kószál a következő párzásig. Egy elefánt 24 hónapig vemhes. A kakukk, hogy itthonról is szóljunk, az énekes madarak fészkébe rakja tojását. Megvárja, amíg a gazdamadár kicsinye kikel s felneveli az övét is. Rosszabb eseteben, ha nem férnek, már a növekvő kakukkfióka kilökdösi a kicsiket, akik a fészekből kiesve, elpusztulnak.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük