Lomtalanítás másként a II. kerületben

Megosztom

Őrsi Gergely

Kidobás helyett gondolkodj leadásban! – Házhoz jönnek a felesleges használható tárgyakért a lomtalanítás idején

Sáhy Gáborral, a Cseriti bolthálózat stratégiai vezetőjével állapodtunk meg arról, hogy a II. kerületben a lomtalanítás idején (szeptember 12-20) házhoz jönnek a felesleges tárgyakért a Cseriti munkatársai.

Lomtalanítás idején rengeteg háztartásban kerülnek elő olyan holmik, amiket bár nem használunk, nincs szívünk lomként kihelyezni, hiszen hasznosak lehetnek, jó állapotúak.

Azért is érdemes a leadás mellett dönteni, hiszen így a használati tárgyak benn maradnak a körforgásban ahelyett, hogy a hulladéktelepre kerülnének, vagyis több tonna hulladéktól kímélhetjük meg a környezetet, ráadásul segítséget is nyújtunk alacsonyabb jövedelmű családoknak és nyugdíjasoknak, akik a kedvező árú használati cikkek vásárolhatnak a Cseriti boltokban.

Ezzel újabb lehetőség nyílik a kerületben, hogy nehezebb sorsú családoknak segítsünk, hiszen nem rég nyílt meg az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja a Szilágyi Erzsébet fasor 45. szám alatt, ahol egész évben leadhatóak használt, jó minőségű ruhák, eszközök.

Ha az Önök háztartásában is vannak olyan feleslegessé vált, de működőképes, jó állapotú tárgyak, amik másnak hasznosak lehetnek, akkor érdemes jelezni a Cseriti bolthálózat https://www.leadom.hu oldalán, mert az idei lomtalanítás idején a kerület teljes területén házhoz mennek a feleslegessé vált használati tárgyakért. A II. kerületi jelzéseket szeptember 1-től várják.

Bútort és nagy méretű műszaki eszközöket nem tudnak fogadni, de jó állapotú háztartási és lakásfelszerelési eszközöket, kisgépeket, dísztárgyakat, játékokat, sporteszközöket, műszaki cikkeket átvesznek.

Bővebb információ a II. kerületi lomtalanításról: https://bit.ly/3cg4vWs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük