Csepel napja: díszpolgári kitüntetések és Beatrice koncert

Megosztom

Csepel immár hagyományosan július 18-án ünnepli meg Csepel napját, miután 310 évvel ezelőtt ezen a napon történt meg a község újratelepítése.

A képviselő-testület döntése alapján ezúttal négy csepeli polgárnak ítélték oda a Csepel díszpolgára címet: Király Istvánnak, a Halker Király Team Kick-Box Akadémia vezetőjének, Galgócz Deák Antal tűzoltó alezredesnek, Sas Sándor para sportoló olimpikonnak és dr. Szeles Gábornak, a kerület korábbi jegyzőjének. Az ünnepségen részt vett Borbély Lénárd polgármester és Csepel elöljárói.

A díszpolgári címek átadása után Nagy Feró és a Beatrice együttese adott koncertet a szép számú közönségnek a Szent Imre téren.

A kitüntetettekről bővebben olvashatsz a csepel.hu oldalon

Csepeli magazin XXI. kerület Csepel közéleti magazinja

 • Tűz ütött ki egy csarnokban
  by csepel on 2024.02.25. at 17:12

  Egy könnyűszerkezetes üzemcsarnokban csaptak fel a lángok, tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelem. Tűz keletkezett egy 800 négyzetméteres könnyűszerkezetes üzemcsarnokban vasárnap The post Tűz ütött ki egy csarnokban appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • Német Szilárd a baloldallal kokettál
  by csepel on 2024.02.22. at 17:29

  Ma délelőtt Németh Szilárd segítségével, négy képviselőjének szavazatával a DK-MSZP-Momentum levetette a költségvetést a képviselő-testület napirendjéről. A csepeli baloldal korábban The post Német Szilárd a baloldallal kokettál appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • A XXI. kerületben kezdődik a lomtalanítás
  by csepel on 2024.02.19. at 16:27

  A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is a XXI. kerületben indul az első lomkihelyezési időszak február 11-el. A pontos körzetekről, The post A XXI. kerületben kezdődik a lomtalanítás appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük