Csepel napja: díszpolgári kitüntetések és Beatrice koncert

Megosztom

Csepel immár hagyományosan július 18-án ünnepli meg Csepel napját, miután 310 évvel ezelőtt ezen a napon történt meg a község újratelepítése.

A képviselő-testület döntése alapján ezúttal négy csepeli polgárnak ítélték oda a Csepel díszpolgára címet: Király Istvánnak, a Halker Király Team Kick-Box Akadémia vezetőjének, Galgócz Deák Antal tűzoltó alezredesnek, Sas Sándor para sportoló olimpikonnak és dr. Szeles Gábornak, a kerület korábbi jegyzőjének. Az ünnepségen részt vett Borbély Lénárd polgármester és Csepel elöljárói.

A díszpolgári címek átadása után Nagy Feró és a Beatrice együttese adott koncertet a szép számú közönségnek a Szent Imre téren.

A kitüntetettekről bővebben olvashatsz a csepel.hu oldalon

Csepeli magazin XXI. kerület Csepel közéleti magazinja

 • Németh Szilárd szomorú
  by csepel on 2024.06.19. at 17:26

  Bár Csepelre a saját elmondása szerin 37 milliárdot harcolt ki, mégis kevesebb mint 10 %-ot ért a Fidesz által indított The post Németh Szilárd szomorú appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  by csepel on 2024.05.09. at 16:03

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • Terelések, lezárások Budapesten
  by csepel on 2024.05.08. at 06:42

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük