Kerületi közélet — 2022.07.28. at 18:33

Csepel napja: díszpolgári kitüntetések és Beatrice koncert

Csepel immár hagyományosan július 18-án ünnepli meg Csepel napját, miután 310 évvel ezelőtt ezen a napon történt meg a község újratelepítése.

A képviselő-testület döntése alapján ezúttal négy csepeli polgárnak ítélték oda a Csepel díszpolgára címet: Király Istvánnak, a Halker Király Team Kick-Box Akadémia vezetőjének, Galgócz Deák Antal tűzoltó alezredesnek, Sas Sándor para sportoló olimpikonnak és dr. Szeles Gábornak, a kerület korábbi jegyzőjének. Az ünnepségen részt vett Borbély Lénárd polgármester és Csepel elöljárói.

A díszpolgári címek átadása után Nagy Feró és a Beatrice együttese adott koncertet a szép számú közönségnek a Szent Imre téren.

A kitüntetettekről bővebben olvashatsz a csepel.hu oldalon

Csepeli magazin Csepel közéleti magazinja

 • Csepel ismét az élen
  by csepel on 2022.10.01. at 08:06

  Az elmúlt 250 év híreit olvashatod az Arcanumon, most ingyen. A legnagyobb magyar sajtóadatbázis vasárnapig előfizetés nélkül elérhető! Szabad Nép, 1944. december (2. évfolyam, 5. szám)1944-12-01 / 5. szám December 4-én, hétfőn a kora reggeli órákban ragasztották ki Csepelen a hirdetményeket, melyek tudtul adták, hogy a község déli felét még aznap ki kell üríteni. A csepeli gyárakban dolgozók a község The post Csepel ismét az élen appeared first on Csepeli magazin.

 • Mi ez a hiszti?
  by csepel on 2022.09.14. at 16:07

  Arold Péter A csepeli önkormányzat a Demokratikus Koalíció (DK) hétvégi, csepeli család napnak nevezett programjával kapcsolatban az alábbi közleményt adja ki. Politikai pártok számos alkalommal tartottak és tarthatnak a jövőben is politikai rendezvényeket feltéve, ha betartják a jogszabályokat. A gyülekezési jog alapján mindenkinek joga van a demokrácia eszközeit használni, a szabályok mentén.A DK azonban nem kívánta betartani ezeket, így végül The post Mi ez a hiszti? appeared first on Csepeli magazin.

 • Kerékpárost gázolt a busz Csepelen
  by csepel on 2022.07.28. at 13:05

  Kerékpáros és autóbusz ütközött csütörtök reggel a XXI. kerületi Csepeli út és a Lámpás utca kereszteződésében, a kerékpáros férfi a helyszínen meghalt.     A rendőrök a helyszínelés idejére a Lámpás utcát a II. Rákóczi Ferenc út és a Csepeli út között lezárták. The post Kerékpárost gázolt a busz Csepelen appeared first on Csepeli magazin.

Hozzászólok a Facebookon
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x