Tisztelt Olvasóink!

Mi is az a közélet, mi is az a közéleti politika ?

Azon emberi tevékenységek és folyamatok összessége, amelyek az egész népközösség állami, politikai életével, elsősorban az állami vezető szervek és hatóságok munkájával, működésével kapcsolatosak.

Mindennapjainkat átszövi, a politikai, kulturális közélet még akkor is, ha nem szeretnénk közvetlen tevékenyen részt venni benne.

A közélet átszövi a közösségi csoportok, az iskolák, óvodák és minden egyéb közintézményben folyó tevékenységet. A vásárlás közben is naponta belebotlasz.

Bemész az üzletbe szembe jön Veled a közélet, mert drágább lett a kenyér, mint tegnap volt és nem tudsz elmenni minden szó nélkül mellette. Véleményt alkotsz és a véleményed mindjárt a közélet része lett, hiszen legtöbbször megosztod másokkal is.

Ez a portál egyik legfontosabb feladata. A mindennapi közéletben történt események megosztása, legyen az ellenzéki, avagy a másik póluson résztvevő közéleti személyiségek gondolatainak megosztása.

A közösségi háló tele van vélemény vezérekkel kik vagy okosat, vagy valami elképesztő butaságot írnak le, de ettől függetlenül megvannak a maguk követői.

Nem állunk jól és nem is tudjuk, hogy mikor fogunk ennél jobban állni, már csak abban reménykedünk, hogy rosszabb nem lesz.

Az oldal nem teszi magáévá a megjelent tartalmakat, a vélemények véleményezését is az olvasóira bízza, viszont szívesen várjuk a közember gondolatait írás formájában is, és ha fontos mondanivalója támad, itt mi megírjuk.

E-mail címünkön várjuk azokat a markáns véleményeket a mindennapi politikai közélettel kapcsolatban, amiket nem tudtok magatokban tartani.

Arold Péter