Polgári engedetlenség Jelky szakgimnázium

Megosztom

Jámbor András

A Rákóczi téri Jelky szakgimnázium tanárai álltak ki ma reggel a sztrájk miatt megfenyegetett társaik mellett.

Egészen elképesztő, hogy miután a kormányzat ellehetetlenítette a sztrájkjogot, arra kényszeríti a tanárokat, hogy polgári enegedetlenséggel mondják el véleményüket az oktatási rendszerről, még meg is büntetik őket!

Pedig vannak hibák a rendszerben amik javításra szorulnak, óriási a tanárhiány, és bődületesen alacsonyak a fizetések. Az pedig egy vicc, hogy nincs pénz a béremelésre, hiszen alig 2 hónapja adott plusz 70 milliárdot a kormány Rogán propagandájára, és a titkosszolgálatokra. Csak ebből 10%-kal lehetne emelni a tanárok bérét.

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

  • Körözési toplista
    on 2024.03.24. at 15:19

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő The post Körözési toplista appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    on 2024.03.20. at 13:25

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi párt jelöltéhez. E levéllel kapcsolatban Facebook oldalán is bejelentést tett. The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Gyilkosság a kerületben
    by jozsefvarosmagazin on 2024.03.20. at 09:15

    Bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. március 20-án 7 óra 42 perckor, hogy Budapest VIII. kerületében, egy Korányi utcai lakásban megöltek egy férfit. A rendőrök a helyszínen megtalálták The post Gyilkosság a kerületben appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna
    on 2024.03.14. at 21:41

    Szponzorált tartalom Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián. Magyarországon a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest, valamint a Hotel Vinifera The post A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Félünk tőle, hogy csalódást okozó húsvéti sonkát választunk egy friss kutatás szerint
    on 2024.03.14. at 11:28

    A húsvét a magyarok számára még mindig otthoni, családi körben tartott ünnepnek számít, aminek a tradicionális ételek, így a húsvéti sonka elemi részét képezik. A magas minőségű Békebeli húsvéti termékeket The post Félünk tőle, hogy csalódást okozó húsvéti sonkát választunk egy friss kutatás szerint appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük