Polgári engedetlenség Jelky szakgimnázium

Jámbor András

A Rákóczi téri Jelky szakgimnázium tanárai álltak ki ma reggel a sztrájk miatt megfenyegetett társaik mellett.

Egészen elképesztő, hogy miután a kormányzat ellehetetlenítette a sztrájkjogot, arra kényszeríti a tanárokat, hogy polgári enegedetlenséggel mondják el véleményüket az oktatási rendszerről, még meg is büntetik őket!

Pedig vannak hibák a rendszerben amik javításra szorulnak, óriási a tanárhiány, és bődületesen alacsonyak a fizetések. Az pedig egy vicc, hogy nincs pénz a béremelésre, hiszen alig 2 hónapja adott plusz 70 milliárdot a kormány Rogán propagandájára, és a titkosszolgálatokra. Csak ebből 10%-kal lehetne emelni a tanárok bérét.

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

 • Az Ősz beköszöntése: teraszok fedése a kényelemért
  on 2023.09.20. at 15:01

  Az ősz beköszöntése nem csak a hűvösebb időjárást és a lehulló leveleket hozza magával, hanem azt is, hogy kevesebb időt tudunk tölteni a kertben vagy a teraszon. Azonban nem kell, The post Az Ősz beköszöntése: teraszok fedése a kényelemért appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon
  on 2023.09.18. at 18:48

  Hiába van lakat alatt a korrupcióval megvádolt végrehajtó király, belül nem változott semmi. Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon. Az ingatlanok egész összértéke több The post Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Megszüntetik a bölcsödei támogatást
  on 2023.09.10. at 13:56

  A kormány néhány éve azt hangoztatta, hogy minden nagyobb településre új bölcsödéket akarnak. Most akkor hogy is van ez? Súlyos és embertelen csapást mért az Orbán-kormány a kisgyermekes családok jelentős … Bővebben The post Megszüntetik a bölcsödei támogatást appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • 6789-ik variáció
  on 2023.09.05. at 16:24

  Az Energiaügyi Minisztérium érdemben vizsgálja a Fidesz frakció kérését, a brüsszeli elvárásoktól eltérő elszámolási lehetőségeket a napelem-beruházásoknál – közölte a tárca Facebook oldalán csütörtökön.     A következő napokban az Energiaügyi Minisztérium … Bővebben The post 6789-ik variáció appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Közlekedési javaslatok az Atlétikai-VB alatt
  on 2023.08.18. at 16:13

  Augusztus 19-e és augusztus 27-e között Budapesten rendezik az Atlétikai VB-t, amelynek fő helyszíne a Közvágóhíd és a Duna között elhelyezkedő Nemzeti Atlétikai Központ, emellett több versenyszámot a Hősök tere … Bővebben The post Közlekedési javaslatok az Atlétikai-VB alatt appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

6100Polgári engedetlenség Jelky szakgimnázium

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük