Polgári engedetlenség Jelky szakgimnázium

Megosztom

Jámbor András

A Rákóczi téri Jelky szakgimnázium tanárai álltak ki ma reggel a sztrájk miatt megfenyegetett társaik mellett.

Egészen elképesztő, hogy miután a kormányzat ellehetetlenítette a sztrájkjogot, arra kényszeríti a tanárokat, hogy polgári enegedetlenséggel mondják el véleményüket az oktatási rendszerről, még meg is büntetik őket!

Pedig vannak hibák a rendszerben amik javításra szorulnak, óriási a tanárhiány, és bődületesen alacsonyak a fizetések. Az pedig egy vicc, hogy nincs pénz a béremelésre, hiszen alig 2 hónapja adott plusz 70 milliárdot a kormány Rogán propagandájára, és a titkosszolgálatokra. Csak ebből 10%-kal lehetne emelni a tanárok bérét.

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

 • Negyedik alkalommal jön a RákócziSokk Fesztivál
  on 2024.06.05. at 18:57

  A Józsefvárosban immár hagyománnyá vált RákócziSokk Fesztivál június 14-én és 15-én 17-től 22 óráig összesen nyolc koncerttel várja a vájt fülű közönséget a Rákóczi téren.  Az érzékenyművészeti esemény két napja The post Negyedik alkalommal jön a RákócziSokk Fesztivál appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Pikó reakció a Magyar Nemzet rasszizmusára
  by jozsefvarosmagazin on 2024.05.20. at 21:08

  Pikó András a kerület polgármestere közösségi oldalán reagált Sára Boton polgármester-jelölt felé, a Magyar Nemzet uszításaira. A kerület lakosait képviselő polgármesterként elvárom, hogy a Fidesz polgármesterjelöltje határolódjon el propagandagyáruk rasszista The post Pikó reakció a Magyar Nemzet rasszizmusára appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  on 2024.05.09. at 16:03

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez a top gasztronómiai élménypont, mely nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Te kinél bankolsz?
  by jozsefvarosmagazin on 2024.05.09. at 06:57

  Asztalos Árpád  Mostanában sok a vita azon, hogy mi legyen a készpénzzel. Hogy mi a jobb, a kártya (átutalás stb.) vagy a zseton. A helyzet az, hogy egyre jobban a The post Te kinél bankolsz? appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Terelések, lezárások Budapesten
  by jozsefvarosmagazin on 2024.05.08. at 06:29

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása alapján május 8-tól 10-ig, szerda estétől péntek délutánig ideiglenes forgalomkorlátozásokra The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük