Hamarosan befejeződik a gyermekrendelőnk felújítása

Megosztom

Soproni Tamás

Hamarosan befejeződik a gyermekrendelőnk felújítása, a falra pedig valami vidám kerül, ami talán egy kis mosolyt csal majd a várakozó gyerekek arcára. Az alkotók pedig: a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat csodálatos csapata. Még nincs kész, de szépen haladnak.

Erzsébetvárosi magazin – VII. kerület Erzsébetváros közéleti magazinja

  • Erzsébetvárosi anzix – kiállítás a Szenes Hanna parkban
    by erzsebetvaros on 2024.04.21. at 20:30

    Erzsébetvárosi anzix címmel rendezett köztéri plakátkiállítást a Pillanat Művészeti Alapítvány a Szenes Hanna parkban. A kiállítást Erzsébetváros Önkormányzata támogatta, létrehozásában The post Erzsébetvárosi anzix – kiállítás a Szenes Hanna parkban appeared first on Erzsébetvárosi magazin – VII. kerület.

  • Orbán Dávid és a sóder biznisz
    by erzsebetvaros on 2024.04.20. at 19:20

    Arold Péter Tudjuk, hogy Hadházy Ákos most inkább a Parlamenten kívül politizál, abban lát lehetőséget a jelenleg regnáló kormány tevékenységeinek The post Orbán Dávid és a sóder biznisz appeared first on Erzsébetvárosi magazin – VII. kerület.

  • József Attila és Erzsébetváros – emléktábla a Klauzál utcában
    by erzsebetvaros on 2024.04.18. at 19:33

    Emléktáblát kapott Erzsébetvárosban a Magyar Költészet Napján (április 11), József Attila születésnapján a költő, a magyar líra óriása. A kutatások The post József Attila és Erzsébetváros – emléktábla a Klauzál utcában appeared first on Erzsébetvárosi magazin – VII. kerület.

  • Létrejött a megállapodás a tisztább és biztonságosabb utcák érdekében!
    by erzsebetvaros on 2024.04.18. at 18:32

    A VII. kerület életét befolyásoló, fontos megállapodások születtek a Közös Erzsébetvárosért Egyesület, az Erzsébetvárosi Önkormányzat, valamint a kerület köztisztaságáért és The post Létrejött a megállapodás a tisztább és biztonságosabb utcák érdekében! appeared first on Erzsébetvárosi magazin – VII. kerület.

  • Angolozz.hu
    by erzsebetvaros on 2024.04.17. at 15:40

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Erzsébetvárosi magazin – VII. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük