Kerületi közélet — 2022.08.22. at 20:29

Hamarosan befejeződik a gyermekrendelőnk felújítása

Soproni Tamás

Hamarosan befejeződik a gyermekrendelőnk felújítása, a falra pedig valami vidám kerül, ami talán egy kis mosolyt csal majd a várakozó gyerekek arcára. Az alkotók pedig: a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat csodálatos csapata. Még nincs kész, de szépen haladnak.

Erzsébetvárosi közélet Erzsébetváros közéleti magazinja

 • Visszakerült a színházi emlékkő
  by erzsebetvaros on 2022.08.22. at 19:39

  A restaurátori munkák befejeztével visszakerült a Blaha Lujza térre a színházi emlékkő – közölte a Budapesti Közlekedési Központ hétfőn az MTI-vel.     Mint írták, a Blaha Lujza tér felújításának fontos pillanata, hogy visszakerült eredeti helyére a színházi emlékkő, amely az egykori Nemzeti Színház helyét jelöli, és száz évvel a Népszínház alapkövének The post Visszakerült a színházi emlékkő appeared first on Erzsébetvárosi közélet.

 • A villanyszerelők
  by erzsebetvaros on 2022.08.22. at 18:07

  Szponzorált tartalom Fíxvill.hu 1986-ban voltam közel a villanyszereléshez, azóta gyakorlatilag teljesen más vonalon teszem azt, amihez értek. Van egy csapat, akik büszkén vállalják: a villanyszerelés az egyik legszebb munka, hiszen Ők ott vannak az elejétől a végéig, látják miből mi lesz és nem csak egy rész elemet képesek szakmailag megoldani. The post A villanyszerelők appeared first on Erzsébetvárosi közélet.

 • BRFK: rosszindulatú csatolmánnyal küldenek emailt a VII. kerületi rendőrkapitányság nevében
  by erzsebetvaros on 2022.08.22. at 17:45

  Rosszindulatú csatolmánnyal küldenek emailt a VII. kerületi rendőrkapitányság nevében – közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.     A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében azt tanácsolta: aki ilyen üzenet kapott, ne nyissa meg a csatolmányt, és törölje az emailt.    Azt írták: hétfőn “Ajánlatkérés, szám: 22-0822-0391” tárggyal többen kaptak olyan megtévesztő emailt, melynek állítólagos feladója a The post BRFK: rosszindulatú csatolmánnyal küldenek emailt a VII. kerületi rendőrkapitányság nevében appeared first on Erzsébetvárosi közélet.

 • A kormány média megtalálta a bűnösöket
  by erzsebetvaros on 2022.08.21. at 18:02

  Arold Péter 2006-ban az akkor még ellenzékben lévő Fidesz szerint Gyurcsány és a meteorológusok tehettek arról, hogy a vihar az ünnepi tűzijáték alatt emberáldozatot is követelt. Nem szóltak előre. 2022-ben a kormány (Fidesz) úgy gondolja, hogy ezt azért már Gyurcsány nyakába nem tudják varrni, maradtak a meteorológusok. A Magyar Hang szemléje szerint The post A kormány média megtalálta a bűnösöket appeared first on Erzsébetvárosi közélet.

 • Most elaludt, vagy sem?
  by erzsebetvaros on 2022.08.21. at 17:39

  Maratonira sikerült a Bazilikában a mise. Nem csodálkoznék azon sem, ha elaludt volna. De az biztos, hogy a mögötte ülő szakállas ember nagyon figyelt. Novák Katalin is részt vett a misén, ami nagyon fárasztó lehetett. A négy órás beszéd alatt több előadó volt, míg a hallgatóságnak esélye sem volt arra, The post Most elaludt, vagy sem? appeared first on Erzsébetvárosi közélet.

Hozzászólok a Facebookon
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x