Zugló – önkormányzati lakáspályázatok

Megosztom

Augusztus 15-ig várja az önkormányzat a pályázatokat arra a tíz lakásra, amelyeket az E-Co Housing projekt keretében alakít ki a Mexikói úton.

Az épületben július elején indult a kivitelezés, a Mexikói út 11/B-ben korszerű, környezetbarát önkormányzati bérlakásokat alakítanak ki, de megújul az épülethez tartozó udvar is, ahol a meglévőnél nagyobb zöldfelületet hoznak létre a lakók számára.

A pályázatokat személyesen, vagy érvényes meghatalmazással, postai úton lehet eljuttatani, vagy a Polgármesteri Hivatal Főmérnökség Lakáshasznosítási Osztály Ügyfélszolgálatán (1145 Budapest, Bácskai utca 53.) lehet leadni zárt borítékban, amelyre a “lakáspályázat” megnevezést rá kell írni. Hiánypótlásra nincs lehetőség.

A formanyomtatványokat, további információkat erre a linkre kattintva érheti el.

 • Tűzzsonglőröktől a koncertekig – Múzeumok éjszakája a fővárosi intézményekben
  on 2024.06.22. at 11:26

  Az év egyik legkülönlegesebb hagyományához, a Szent Iván, más néven nyárközép éjszakájához kapcsolódik immár közel két évtizede a Múzeumok Éjszakája is. Ilyenkor sok-sok kulturális intézmény nem csak meghosszabbított, éjszakába nyúló

 • Újra divat lett a zebra
  by zugloinfo on 2024.06.19. at 21:00

  Eddig is sok gyalogos használta ki a kerékpársávot és bár szabálytalanul. de a felszínen jutott át a X. ből a XIV. kerületbe – az ÁRKÁD és a HÉV között –

 • Elindult a kaszálás
  by zugloinfo on 2024.06.19. at 20:34

  Június 3-án indult a tavaszi kaszálás negyedik üteme, a munkálatok várhatóan négy héten keresztül, a hónap végéig tartanak. A tervezett ütemezés: 1. hét: 2. hét: 3. hét: 4. hét:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük